Foto: depositphotos/ingus.kruklitis
Foto: depositphotos/ingus.kruklitis

Da li je ovo najlepša kiparska plaža? Procenite sami FOTO / VIDEO

Podeli

Za plaže u Aja Napi kažu da su najlepše na Kipru, ali ako pođete duž cele obale ostrva od Pafosa do Famaguste, budite uvereni da vas nijedna neće ostaviti ravnodušnim.

Plaža Nisi verovatno je najpopularnija na celom Kipru. Sastoji se od dve povezane plaže, od kojih je jedna ogromna i na kojoj je, nažalost, uvek velika gužva, a druga manja - stenovita i više ušuškana.

Foto: depositphotos/Oleg_P
Foto: depositphotos/Oleg_P

Plaža Nissi je poznata po prekrasnom zlatnom pesku i kristalno čistoj vodi. Zaštićena je od vetra, zbog čega gotovo nikad nema visokih talasa. Locirana je na oko 3,5 kilometara zapadno od centra Aja Nape, piše "Mojkipar.com".

U centralnom i zapadnom delu plaže nalaze se stene, dok je na istoku čuveno ostrvce udaljeno svega 45 metara od obale. Na samoj plaži ima nekoliko restorana i barova, kao i smeštajnih kapaciteta za iznajmljivanje.

Dok trepneš na plaži si!

Da li je vaš izbor all inclusive odmor u Turskoj, Egiptu ili Tunisu? Ili više volite avanturu i uživanje u nepreglednom plavetnilu Mediterana širom Grčke, Španije i Italije?

Filip Travel i 92 putovanja vode vas na letovanje

Još niste isplanirali letovanje? Imamo rešenje za vas! Turistička agencija Filip Travel i 92 putovanja vode 15 čitalaca našeg sajta na desetodnevno uživanje u mirisu mora, šumu talasa, leškaranju na plaži, buzukiju i šetnji maslinjacima...

strana 1 od 26 idi na stranu