OI: Kako sakriti radost "ispod struka"?

Američki veslač Henri Rumel našao se u prilično bizarnoj situaciji. Morao je demantovati da je imao erekciju tokom dodele bronzanih medalja na Olimpijskim igrama.

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2012.

12:16

Default images

Korisnik društvene mreže Reddit objavio je sliku američkog veslačkog tima sa dodele medalja i ispod napisao: „Jedan veslač bio je naročito uzbuđen zbog bronze“, aludirajući na Rumela.

Budući da je taj post imao gotovo 1.000 komentara, sportista je pod nadimkom "Rummelator" napisao: „To sam samo ja: kunem se da nije reč o erekciji. Ne znam kako je dospeo u taj položaj, ali eto“.

Na zahtev korisnika da dokaže da je on zaista sportista, čak je poslao svoju sliku na kojoj drži papir sa ispisanim "Rummelator" i datumom.

Da li se simpatični sportista zaista "zaneo" na dodeli medalja, prosudite sami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: