Bred Pit obukao suknju – svi mu gledaju u noge, da li vam se sviđa? FOTO/ANKETA

Bred Pit bez sumnje odlično izgleda u svemu što obuče, a pažnju je dodatno privukao njegov modni izbor na berlinskoj projekciji njegovog nadolazećeg filma "Bullet Train".

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.07.2022.

11:47

Bred Pit obukao suknju – svi mu gledaju u noge, da li vam se sviđa? FOTO/ANKETA
Foto: Profimedia

Tako se 58-godišnji Pit odlučio za lepršavu smeđu suknju s odgovarajućim sakoom i ljubičastom lanenom košuljom na kopčanje. Izgled je upotpunio vojničkim čizmama, otkrivajući svoje potkolenice i nekoliko tetovaža koje retko pokazuje.

Na njegovom telu je i dosta tetovaža posvećenih bivšoj supruzi Anđelini Džoli, uključujući odgovarajući sanskrtski dizajn u čast njihovom sinu Medoksu, škrabotinu na leđima koju je napisala glumica i njen datum rođenja na kmerskom jeziku na donjem delu stomaka.
Foto: Profimedia
Inače, Pitov novi film "Bullet Train" prati pet ubica u vozu, a svima su dodeljene različite (ali povezane) misije. U filmu osim Pita glume Sandra Bulok, Džoi King, Zazi Bic i Bed Bani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: