Posle šamara stigla kazna, ali - da li Džejda Pinket Smit pravi nasilnik u čitavoj priči? VIDEO

I dalje se priča o šamaru Vila Smita na ovogodišnjoj dodeli Oskara, koji je "zalepio" na obraz Krisa Roka, nakon što je komičar uporedio Smitovu suprugu Džejdu sa Dži Aj Džejn, filmskom vojnikinjom koja ima obrijanu glavu.

Život

Izvor: B92

Subota, 09.04.2022.

20:32

Posle šamara stigla kazna, ali - da li Džejda Pinket Smit pravi nasilnik u čitavoj priči? VIDEO
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Od večeri Oskara pa do sada stigla je i konačna reakcija Akademije, koja je zabranila Smitu da posećuje dodelu narednih deset godina. Iako je ova nesrećna situacija naizgled dobila svoj epilog, fanove i dalje muči šta je moglo da natera Smita, koji je te večeri i osvojio Oskara za najboljeg glumca, na toliko emotivno nabijen trenutak koji može da ga košta karijere.

Nakon odluke Akademije - oglasio se Vil Smit

Nakon odluke Akademije - oglasio se Vil Smit

Svi su se okrenuli ka Džejdi Pinket Smit, i opsežna analiza njihovog odnosa je počela - od početka njihove veze do braka, sa svim problemima koji su se desili u tom širokom rasponu od 27 godina.

Vilu Smitu se oduzima Oskar?
Foto:EPA/ETIENNE LAURENT
Fanovi su počeli da spekulišu da je Vil zarobljen u toksičnom braku u kom ga supruga kontroliše. Mnogi su navodili da bi Džejda, da ga zapravo voli, zaustavila svog supruga kada je krenuo da ustaje i pravi korake koji bi bilo kome drugom zauvek stavili tačku na karijeru. Fanovi, ali i mnogi strani mediji, komentarisali su kako Džejda u svojoj tok-šou emisiji konstantno iznosi prljav veš svoje porodice u javnost, sa posebnim osvrtom na Vila. Obožavatelji su isticali da Džejda tretira svoju emisiju kao trač-partiju sa svojim prijateljicama, kojima i možete da poverite najtamnije strane vašeg braka, samo što bivša glumica to radi pred milionskim auditorijumom.

Policija je bila spremna da uhapsi Smita – Kris Rok ih je sprečio

Internet-detektivi nisu se smirili i naišli su na stariju objavu Džejde Pinket Smit, koju je ona zamislila kao najavu za svoju novu epizodu tok-šoua. Ona snima Vila u njihovoj kući, a Vil, vidno uznemiren, poručuje joj da treba da ga pita da li je u redu da ga snima dok je u privatnosti i sigurnosti svog doma. Džejda postavlja pitanje svom suprugu o tome da li je njena sledeća gošća, psihološkinja i terapeutkinja Ester Perel uticala na njihov odnos, a na to joj Vil smireno odgovara: "Samo da kažem, nemoj da me snimaš a da me pre toga nisi pitala".

Njenu rekaciju na njegovu razumnu molbu fanovi su protumačili kao indikator da već neko vreme postoje tenzije u njihovom braku, a da je za to kriva upravo Džejda.

"Oh, moj bože", kaže ona, tonom uz koji bi, pretpostavljamo, dobro išlo i kolutanje očima. "Dođi da nam pomogneš opet Ester, opet se bavim glupostima", dodaje Džejda.
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
Vil Smit napustio Akademiju: "Šokantno, bolno, neoprostivo"

"Nemoj...", kaže Vil, koji već počinje da muca, i svima je jasno da se oseća neprijatno, ali Džejda ponavlja pitanje, potpuno zanemarujući osećanja osobe sa kojom je već 27 godina.

Vil ponovo govori da ne treba da ga snima ukoliko ga prethodno nije pitala, a ona okreće telefon ka sebi, gledajući u kameru, sa kamenim izrazom lica.

"Pogledajte epizodu sa Ester, nama je baš pomogla", kaže Džejda sarkastično, i tu se video prekida.

Novootkriveni video je postao viralan, a Smit porodica se nije oglašavala ovim povodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: