Đokovića krišom snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu VIDEO

Pošto je preživeo pravu golgotu u Australiji, Novak Đoković se trenutno odmara u Crnoj Gori.

Život

Izvor: B92

Subota, 22.01.2022.

10:55

Đokovića krišom snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu VIDEO
Foto:EPA/ Emilio Naranjo

Nedavno je stigao u Tivat, a potom obišao dobar deo zemlje, dok je međuostalom bio i u Manastiru Ostrog gde se družio sa okupljenim ljudima.

Novi zanimljiv video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje kako se i u ovim danima Đoković priprema za teniske izazove.

Pošto je deportovan iz Australije, nije mogao da prema planu učestvuje na prvom grend slemu u sezoni i upitno je kada će Novak izaći na teren, međutim sprema se punom parom.

Srpski teniser je krišom snimljen kako trči sa prijateljima i trenira usred grada, "kao sav normalan svet", čime je oduševio mnoge.

Želja sa nadmetanjem je primetna kod Đokovića, ali je sve više turnira koji nevakcinisanim igračima neće dopustiti nastupanje, a u toj grupi je zasad i Srbin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: