Boris Džonson u 57. sedmi put tata: Britanski premijer ponosno pokazao ćerkicu Romi

Britanski premijer Boris Džonson u decembru je po sedmi put postao otac. Njegova supruga Keri na svet je donela devojčicu koja će, kako stvari stoje, od malih nogu biti dobro upućena u visoku diplomatiju, a možda ga jednog dana nasledi i u Dauning stritu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

15:12

Boris Džonson u 57. sedmi put tata: Britanski premijer ponosno pokazao ćerkicu Romi
Foto: Profimedia

Naime, njen tata je preko video-poziva ćaskao sa Laurom Maunt, predvodnicom tima koji brine o vakcinaciji stanovništva. I u vreme praznika želeo je da zna kakva je situacija na terenu, budući da Ujedinjeno Kraljevstvo iz dana u dan broji sve više zaraženih.
Foto: Profimedia
U nekom trenutku u razgovor se uključila Keri, Džonsonova asistentkinja, a pridružila im se i beba Romi koju očigledno nije imao ko da čuva. Idiličan portret srećne porodice upotpunio je ljubimac Dilan, mada njega, kao što vidimo, stanje u zemlji ne interesuje previše. Nedostaje samo sin Vilfred, koji u aprilu puni dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: