Licence za seoski turizam

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.04.2006.

15:50

Default images

Na području valjevske opštine 23 seoska domaćinstava dobila su licence Turističke organizacije za bavljenje seoskim turizmom, rekao je predsednik te organizacije Željko Vučinić.

Prema njegovim rečima, članovi valjevskog Udruženja seoskih domaćina dobili su rešenja o kategorizaciji, a potom su sklopili ugovore o poslovno tehničkoj saradnji sa opštinskim javnim preduzećem "Valjevo-turist".

Dodao je da je opštinska komisija za kategorijazicuju odabrala 23 domaćinstva u 17 sela sa ukupno 105 ležajeva spremnih za prijem gostiju.

Udruženje seoskih domaćina osnovano je u junu 2005. godine, pa su zainteresovani domaćini prošli obuku za bavljenje seoskim turizmom, koja je već predstavljena na Novosadskom sajmu.

Kako je najavljeno, Udruženje će sa "Valjevo-turistom" učetvovati i na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu, od 19. do 22. aprila, a njihova ponuda naći će se na veb sajtu te organizacije.

(Beta)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: