Imao je 115 kilograma, smršao i glumac sada kaže: "Ne komentarišite"

Džona Hil zatražio je od svojih pratilaca na mrežama da ne komentarišu njegov fizički izgled jer, kako kaže, nije korisno i ne čini da se oseća dobro.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

10:49

Imao je 115 kilograma, smršao i glumac sada kaže:
Foto: Profimedia

"Znam da misliš dobro, ali ljubazno te molim da ne komentarišeš moje telo, dobro ili loše. Ljubazno vam kažem da ovo nije od pomoći i da se ne osećam dobro. Veliko poštovanje", napisao je na Instagramu 37-godišnji glumac.
Nakon objave usledili su brojni komentari podrške Džoni, koji se inače ranije ove godine na društvenim mrežama pozabavio problemima telesne pozitivnosti. Tada je napisao: "Imam 37 godina, volim i konačno prihvatam sebe".
Takođe, on je 2018. objavio esej u svom časopisu Iner čildren (Inner Children) o preispitivanju sa kojim se suočio tokom perioda slave koju je dostigao u mladosti.

"Postao sam poznat u kasnim tinejdžerskim godinama, a zatim sam većinu svoje mladosti proveo slušajući ljude kako govore da sam debeo, grub i neprivlačan", rekao je Hil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: