Život

Utorak, 16.02.2021.

09:22

Uhapšen reper Buba Koreli

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, uhapšen je nakon jučerašnjeg incidenta odnosno pucnjave u sarajevskom naselju Stup, potvrđeno je za "Avaz" iz policije.

Izvor: B92

Uhapšen reper Buba Koreli
Foto: Printskrin/TV Prva

Incident se dogodio oko 16:30 sati i policajci su zatekli dve povređene osobe.

Pucnjava u Sarajevu; Buba Koreli: U pogrešno vreme na pogrešnom mestu VIDEO

"Hapšenje se dogodilo u 22.55, dve osobe su uhapšene", rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić "Avazu". Iz MUP-a KS je potvrđeno da osobe koje su zadobile povrede nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobijenim u tuči.

"Avaz" saznaje da je Koreli uhapšen u ulici Ljubljanska gde je zatečen u vozilu. Tom prilikom pretreseno je i njegovo vozilo. Tereti se za izazivanje opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenje teških telesnih povreda.

Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu. Za tim autom je raspisana potraga.

Koreli se nalazi u prostorijama za zadržavanje MUP-a KS i čeka se da ide pred tužioca.

"Ja, Amar Hodžić, našao sam se u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu i nikako nisam povezan sa nemilim događajem", rekao je reper juče povodom incidenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

19 h

Podeli: