Merjem Uzerli uz latino zavodnika: Iz zagrljaja sultana pravo u Meksiko

Iz turske u meksičku seriju! Merjem Uzerli, koja je glumila Hurem, vraća se na male ekrane i uskoro ćemo je gledati sa poznatim glumcem.

Život

Izvor: B92, Prva

Nedelja, 23.02.2020.

11:17

Merjem Uzerli uz latino zavodnika: Iz zagrljaja sultana pravo u Meksiko
Foto: EPA-EFE/ CLEMENS BILAN

Merjem Uzerli je osvojila srca gledalaca zahvaljujući ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" i od tada sa nestrpljenjem iščekujemo njene nove angažmane. U međuvremenu, glumica je bila u fokusu javnosti i zbog privatnog života koji joj nije išao na ruku.

Povratak u stilu mogla bi joj doneti uloga u meksičkoj mini-seriji koju će ostvariti uz jednog od najpoznatijih meksičkih glumaca. Transfer iz turske u meksičku seriju zvuči fascinantno!
Ulogom koju je Uzerli ostvarila u istorijskom spektaklu (2010.- 2013.) postigla je munjevit glumački proboj, međutim, dugo nije bilo vesti o glumačkom angažmanu Merjem Uzerli, ali sada je, bar prema pisanju stranih medija, ova turska glumica nemačkog porekla spremna na povratak na male ekrane i to zahvaljujući, omiljenom glumcu iz meksičkih telenovela, Fernandu Kolungi ("Esmeralda").

Naime, Merjem će navodno baš uz Fernanda zaigrati glavnu ulogu u meksičkoj mini- seriji, još nepoznatog naslova.

Sudbonosan je bio susret na Kana Dorado Film festivalu koji je održan početkom ove godine, na kojem je Merjem osvojila nagradu za glumicu godine, ali čini se i Fernanda koju ju je upoznao s producentima meksičke mini-serije u kojoj će i sam glumiti.
Merjem je, prema pisanju stranih medija, prihvatila predlog da glumi u seriji koja će se prikazivati u Meksiku.

U periodu od 2011. do 2013. glumica je postala neverojatno popularna u Turskoj, istočnoj Europi i na Bliskom istoku. Međutim, 2013. napustila je snimanje serije zbog zdravstvenih razloga. Za vreme snimanja "Sulejmana Veličanstvenog", započela je ljubavnu vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom, s kojim je i zatrudnela.

Kan nije hteo da Merjem zadrži dete, a glumica je upaala u depresiju zbog koje je napustila Tursku i vratila se u rodni Berlin gde je 2014. sebi rodila devojčicu.

Da joj je kćerkica centar sveta, vidi se i na društvenim mrežama gde samohrana mama Merjem redovno kači simpatične objave i fotografije na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: