Holivudski glumac neprepoznatljiv: Raščupan i prljav šetao ulicom

Metju Peri (49) zvezda serije ''Prijatelji'', snimljen je u javnosti prvi put nakon dve godine.

Život

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 24.06.2019.

15:10

Holivudski glumac neprepoznatljiv: Raščupan i prljav šetao ulicom
Foto: Getty/Frederick M. Brown

Fotografi su ga slikali u Njujorku, a njegova pojava mnoge je zabrinula.

Legendarni Čendler ulicom je šetao u prljavoj odeći, raščupan, tužnog lica, neisečenih noktiju i vidno mršaviji, piše Dejli mejl. Glumac je godinama unazad javno govorio o borbi protiv zavisnosti i depresiji, pa su oni koji su ga videli u ovom izdanju, zaključili da i dalje ima problema sa zdravljem.

Glumac je postao zavisnik od alkohola i lekova još dok je snimao seriju ''Prijatelji'', a na rehabilitaciju je prvi put otišao još 1997. godine.

Pre šest godina, otvoreno je pričao o svojim bitkama. "Snimao sam 'Prijatelje' od svoje 24. do 34. godine, bio sam u centru pažnje medija i publike, bio sam svuda. Iz perspektive javnosti, činilo se kao da sam imao sve, ali sam tada bio jako usamljen jer sam još onda bio zavisnik of alkohola", rekao je on.

Metju je devedesetih godina bio deo omiljene šestorke u vrlo popularnoj seriji, zajedno sa kolegama, među kojima su bile i glumice Dženifer Aniston i Kurtni Koks.

Peri na filmu nije glumio od 2009. godine, kad se pojavio u "17 Again" sa Zakom Efronom, a među poslednjim serijama u kojima je igrao, mogli smo da ga vidimo u "Mr. Sunshine", "Go On" i "The Good Wife", ali novijih uloga nije imao do 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: