Čudan i jeziv izraz očinske ljubavi? "Svu svoju decu ljubim u usta"

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam ponovo je šokirao kada je objavio fotografiju na kojoj ljubi u usta svoju ćerku Harper i izazvao lavinu negativnih komentara.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.06.2019.

13:05

Čudan i jeziv izraz očinske ljubavi?
Foto: Getty/Lars Baron / Staff

Ovo nije prvi put da je Bekam objavio ovakvu fotografiju. To je uradio i pre dve godine.

"Svu svoju decu ljubim u usne. Možda ne Bruklina. On ima 18 godina, njemu bi to moglo biti pomalo čudno", rekao je Bekam.

Mnogi ovaj vid očinske ljubavi ne podržavaju, uključujući i poznatog TV voditelja Pirsa Morgana, koji je za čuvenog fudbalera rekao da je "čudan i jeziv".

U odbranu slavnog fubalera stala je Suzan Rid, koleginica voditelja Morgana, te istakla da nije prikladno samo to što je tu fotografiju objavio na internetu.

Nema sumnje da će video-snimak koji je Viktorija Bekam objavila izazvati varnice među neistomišljenicima, jer se na snimku vidi kako Dejvid uživa sa svojom ćerkom u vožnji brodom.

Dejvid je nedavno na odmoru sa porodicom viđen kako je cmoknuo svoju sedmogodišnju ćerku u usne, što je dokaz da ga zaista ne zanima mišljenje drugih o njemu kao o ocu, prenosi britanski "Metro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: