Definitivno sve ima svog kupca: Prodata žvaka Aleksa Fergusona, cena "sitnica"

Komad žvakaće gume legendarnog menadžera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona, sa poslednjeg njegovog meča na Old Trafordu protiv Vest Bromvič Albiona (5:5) 2013. godine, prodat je na aukciji za čak 455.000 evra, pišu britanski mediji.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.03.2019.

16:16

Definitivno sve ima svog kupca: Prodata žvaka Aleksa Fergusona, cena
Foto: Getty

Jedan neimenovani navijač pokupio je delić žvakaće gume koji je bacio Škot u toku utakmice, postavio ga na internet aukciju i prodao za veliki novčani iznos.

Interesantno, navijač je sav novac odlučio da donira u humanitarne svrhe, odnosno uplati na račun Fondacije Mančester Junajteda.

Ferguson, jedan od najvećih fudbalski stručnjaka ikada, vodio je Junajted od 1986. do 2013. godine i osvojio čak 38 trofeja, među kojima 13 titula Premijer lige i dve Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: