Divne vesti u kraljevskoj porodici: Iz palate najavlili treće venčanje

U saopštenju iz Bakingemske palate potvrđeno je da su ledi Gabrijela Vindzor i Tomas Kingston verili, te da uskoro možemo da očekujemo još jedno kravljevsko venčanje.

Život

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2018.

16:10

Divne vesti u kraljevskoj porodici: Iz palate najavlili treće venčanje
Foto: Gettyimages

Palata je izdala saopštenje koje u celosti prenosi magazin "Pipl".

"Princ i princeza Majkl od Kenta sa zadovoljstvom saopštavaju veridbu njihove ćerke ledi Gabrijele Vindzor i Tomasa Kingstona. Veridba se održala u avgustu, kada je gospodin Kingston zaprosio buduću nevestu na ostrvu Sark."

Kako se očekuje venčanje će biti organizovano u proleće 2019. Nakon dve svadbe - Megan Markl i princa Harija koja se odigrala u maju 2018., kao i princeze Judžin i Džeka Bruksbenka koja je zakazana za oktobar, ovo je treće venčanje članova kraljevske porodice koju ćemo videti u samo jednoj godini. Sigurno ćemo na ovom venčanju moći ćemo da primetimo dobro poznata lica iz raznih umetničkih industrija, ali i članove kraljevske porodice, poput princa Vilijama iKejt Midlton, s obzirom da se ledi Gabriela bila zvanica na njihovom venčanju 2011. godine..

Tridesetsedmogodišnja Ledi Gabrijela poznatija pod nadimkom Ela, ona je direktorka Branding Latin Amerike i saradnik magazina London, saopštila je palata.

Ona je ćerka princa Majkla od Kenta i princeze Mari Kristin (Majkl od Kenta), a ima starijeg brata lorda Frederika Vindzora

U međuvremenu, njen verenik Tom Kingston se bavi investicijama na tržištu kao direktor kompanije Devonport Capital, takođe piše u saopštenju, dok britanski tabloidi tvrde da je on ranije bio u vezi sa sestrom Kejt Midlton, Pipom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: