Nema slobodnog termina: Otvoren prvi bordel sa lutkama VIDEO

Italijani su napravili novi biznis, ali on nema nikakve veze sa picama. U pitanju je bordel u kojim "glavnu ulogu" za seks preuzimaju lutke.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2018.

14:11

Nema slobodnog termina: Otvoren prvi bordel sa lutkama VIDEO
Foto: Thinkstock

Nakon otvaranja ovog bordela u ponedeljak, svi termini su rezervisani nedeljama unapred i već sada nema slobodnog termina, prenosi portal RT.

"Lumi dols Torino", prvi italijanski bordel sa lutkama, pruža mušterijama sasvim novo iskustvo u druženju sa silikonskim lutkama. Ovo zadovoljstvo košta 80 evra za pola sata, a mušterije mogu da biraju između sedam različitih ženskih lutki i jedne muške. Biraju i njihov izgled, ali i profesiju.

Mogu čak da biraju i pozu u kojoj će biti lutka. Lutke koštaju 2.000 evra, a nakon upotrebe peru se dva sata.

"Mogu probati različite poze, skoro sve kao u Kama sutri", naveli su iz bordela.

Sobe su opremljene krevetom, kupatilom i televizorom na kojem se prikazuju porno-filmovi. Vlasnik bordela je španska kompanija.
Zanimljivo je da bordel radi samo preko dana te nisu dozvoljene grupne rezervacije.

Pogledajte kako izgleda prvi bordel u Torinu sa lutkama OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: