Kad emitovanje uživo pođe po zlu /VIDEO

Kamerman američke televizije trebalo je da snimi trenutak rušenja stadiona u Džordžiji koji prima 80.000 ljudi. Emitovanje uživo ipak pošlo je po zlu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2017.

09:37

Kad emitovanje uživo pođe po zlu /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot

Arena u Atlanti koja je bila domaćin Olimpijade 1996. godine kapaciteta od 80.000 mesta u ponedeljak je srušena kontrolisanom eksplozijom.

Kako su se na mestu događaja našle mnoge televizijske ekipe u nameri da ovaj trenutak snime, na poziciji je bio i kamerman američke televizije. Međutim, nešto je pošlo po zlu.

U trenutku emitovanja uživo, u njegov kadar "uleteo“ je autobus, pa se stvar otela kontroli.

"Ne, odlazi, odlazi!“, čuje se na snimku.

Autobus je u potpunosti zaklonio stadion, pa se od svega mogao samo videti krov kako nestaje.

"Sklanjaj se sa puta, požuri!“, čuje se zatim ponovo na snimku uz psovke. U trenutku kada autobus već nestaje iz kadra, stadion je već sravnjen sa zemljom, pa je dim jedino što gledaoci u tom trenutku mogu da vide.

Nadležni iz Atlante uputili su izvinjenje.

Više od 2.000 kg eksploziva iskorišćeno je za rušenje stadiona koji je otvoren 1989. godine, a čija je izgradnja koštala 214 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: