Šta je to Melanija Tramp poklonila Mišel Obami?

Kada su novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i buduća prva dama Melanija Tramp stigli na inauguraciju, pažnja je odmah usmerena na plavu kutiju u Melanijinim rukama.

Život

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

18:00

Šta je to Melanija Tramp poklonila Mišel Obami?
Foto: Gettyimages

Melanija Tramp je predala bivšoj prvoj dami Mišel Obami, poklon iz Tifanija, u plavoj kutiji, ukrašenoj belom satenskom mašnom. To je odmah pokrenulo pitanja na društvenim mrežama, šta je to Melanija poklonila Mišel, ali i različita komična nagađanja, poput onog da se u kutiji nalazi “glava glumice Gvinet Paltrou”. “Donela si poklon”, izgovorila je Mišel. Onda je usledila neprijatna situacija. Mišel je morala istovremeno da pozira za kamere, ali i da očima traži nekoga kome će dati plavu kutiju koju je upravo dobila.

Naime, prema protokolu primanja poklona u diplomatiji, pokloni se nikada ne daju direktno predsedniku, potpredsedniku, državnom sekretaru, kao ni njihovim suprugama.

Konačno, Barak Obama je uskočio u pomoć svojoj supruzi, odnoseći kutiju unutra uz reči: “Ja ću se pobrinuti za protokol ovde.”

Nije iznenađujuće što se Melanija odlučila upravo za Tifani, s obzirorm da se njihova zlatara nalazi na Petoj aveniji u Njujorku odmah pored Trampove “kule”, a Tifani Tramp je upravo po njima i dobila ime.

Ostaje pitanje šta se nalazi u famoznoj kutiji.

Šta vi mislite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: