Život

Subota, 25.07.2015.

09:20

Halk Hogan dobio otkaz zbog rasizma

Legendarni rvač Halk Hogan izvinio se u petak zbog rasističke izjave u vezi sa dečkom svoje ćerke koja je obelodanjena u magazinu “Gawker“.

Izvor: New York Post

Default images
Foto: Beta / AP

“Pre osam godina koristio sam uvredljive termine u toku razgovora. Priznajem da je to bilo neprihvatljivo; nema izgovora za tako nešto i izvinjavam se zbog toga”, izjavio je Hogan.

“Ali to nisam zaista ja. Smatram da je svaka osoba na svetu podjednako važna, bez obzira na rasne i polne razlike, seksualnu orijentaciju i religijska uverenja. Razočaran sam sobom jer sam koristio rečnik koji ne odražava moja uverenja”, dodao je.

Hogan je ostao bez posla kada je otkriveno da je tokom razgovora o seksualnom životu svoje ćerke njenog dečka nazvao “crnčugom”.

“Mislim, ako će već da se *** sa nekom crnčugom, radije bih da se uda za 2 metra visoku crnčugu koji vredi nekolio stotina miliona dolara. Poput nekog košarkaša! Pretpostavljam da smo svi mi pomalo rasisti. ***eni crnčuga”, može se čuti na audio snimku koji je osvanuo u medijima.

Njegov advokat Dejvid Hjuston priznao je da je Hogan koristio rasističke termine i da nema izgovora za takvo ponašanje.

“Proveo je poslednju deceniju pokušavajući da postane bolji čovek. Ko god poznaje ovog čoveka, zna da nije rasista. Ali nažalost, u tom trenutku koristio je rečnik koji mu nimalo nije išao na ruku”, izjavio je Hjuston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: