Lansiran Vice Srbija

U ekskluzivnom intervjuu sa Davorom Pašalićem, VICE Srbija pita ko je surovo pretukao poznatog novinara i zašto.

Izvor: B92

Utorak, 18.11.2014.

18:00

Default images

Onlajn medijska platforma VICE.com pokrenula je danas verziju i na srpskom jeziku.

VICE Srbija će lokalnoj publici doneti najbolje priče, vesti i originalne sadržaje iz celog sveta u oblastima kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta.

Istovremeno, redakcija u Srbiji kreiraće jedinstveni sadržaj na lokalnom jeziku, sledeći VICE koncept novinarstva zasnovanog na video snimcima, a koje će se obraćati mladoj populaciji u regionu.

Ekskluzivno za Vice Srbija govori novinar FoNeta Davor Pašalić koji ni posle pet meseci ne zna ko ga je brutalno pretukao pred njegovom kućom u Beogradu.

U intervjuu za Vice Pašalić opisuje šta mu se desilo u noći kada je naprasno postao "ustaša" i kada mu je izbijeno četiri zuba, zašto se policija ne oglašava , ko ga je pozvao od tada i pitao za zdravlje, a ko nije.

Vice Srbija takođe donosi svedočenje o nameštenoj fudbalskoj utakmici u Srbiji i preispituje štetne efkete korišćenja psihoaktivnih supstanci koje sadrže u regionu čuvene pečurke “bunike”.

Više o ovome na www.vice.com/rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: