Brus Vilis viđen u javnosti – bled i neraspoložen, uslikan u šetnji sa suprugom FOTO

Glumca Brusa Vilisa su svetski paparaci usnimili dok je šetao ulicama Los Anđelesa sa suprugom Emom. Njegova supruga je potvrdila u javnosti da će se Brus povući iz sveta glume zbog zdravstvenog stanja.

Izvor: B92

Subota, 25.06.2022.

18:16

Brus Vilis viđen u javnosti – bled i neraspoložen, uslikan u šetnji sa suprugom FOTO
Foto: Profimedia

Glumac i njegova 23 godine mlađa supruga držali su se za ruke, a Ema je izgledala raspoloženo, ili barem mora da bude pozitivna pored supruga. Sve vreme su razgovarali, a ona mu se smeškala, dok se na glumčevom bledom licu samo videla ozbiljnost.

Oglasila se porodica Brusa Vilisa: "Ima afaziju, više neće moći da glumi"
Foto: Profimedia
Nedavno je tako podelila video iz 1987. kada je Brus pevao s grupom The Temptations pesmu Under the Boardwalk, a njena objava oduševila je fanove slavnog glumca.

Brus Vilis se godinama priprema na najgore: "Rasprodao je imovinu vrednu 65 miliona dolara"

Ema je ranije u razgovoru za američke medije priznala da briga o Vilisu utiče na njeno mentalno zdravlje. "Potrebe porodice stavljam iznad svojih, što me ne čini nikakvim herojem. Ta količina brige za sve ostale u mom kućanstvu utjecala je na moje mentalno i celokupno zdravlje. To nikome nije koristilo", rekla je ona tada.

Brus Vilis prvi put u javnosti nakon vesti o bolesti FOTO

Podsetimo, glumčeva porodica je izdala saopštenje u kojem je objasnila da Brus boluje od afazije, bolesti koja napada moždani centar zadužen za govor, te postepeno smanjuje mogućnost razumevanja ili izražavanja reči, čitanje i pisanje. Poslednji angažmani na kojima je radio su bili veoma mučni za Vilisa, te je zato i odlučio da se povuče iz glume.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: