Život

Utorak, 19.11.2019.

13:00

Prepoznatljiv stil Miloša Bikovića je "Barbosa" stil savremenog muškarca

Biti jedinstven i drugačiji, imperativ je vremena u kome živimo. Posebnost je karakteristika svakog pojedinca, nešto što nas izdvaja i čini da se razlikujemo od drugih.

Izvor: PR

Prepoznatljiv stil Miloša Bikovića je

Snažna ličnost, upečatljiv karakter, ali i drugačiji glumački izraz, izdvojili su Miloša Bikovića kao jednog od najboljih glumaca mlađe generacije.

Da se snaga međusobno prepoznaje, pokazali su na delu Miloš Biković i modna kuća "Barbosa", čije je zaštitno lice za kolekciju jesen/zima 2019/2020. godine upravo ovaj mladi glumac.

Zajednička želja za inovativnošću, želja da se bude moderan, a ujedno svoj, ujedinila je Miloša i "Barbosu" u kampanji za najnoviju kolekciju ove modne kuće.

Tako se u katalogu najnovijih modela "Barbose" našao Miloš Biković, koji ima prepoznatljiv stil, baš kao i ova modna kuća.

Njegovu drugačiju ličnost i jedinstven stil glume prati i poseban stil odevanja, koji upravo nudi modna kuća "Barbosa".

"Filozofija odevanja ima pun sjaj!", poruka je glumca koji je savršen dizajn pronašao u kolekciji muške garderobe modne kuće "Barbosa".

Filozofija "Barbosa" odevanja prati stil savremenog muškarca koga najbolje predstavlja Miloš Biković.

Zato ova modna kuća u svojoj ponudi ima sve ono što je potrebno jednom muškarcu 21. veka.
Od klasičnih odela, košulja, pantalona, sakoa, džempera, prsluka i jakni, do moderno dizajniranih komada odeće za savremenog muškarca.

Ono što "Barbosu" izdvaja od drugih jeste kvalitet po kome je ova modna kuća poznata, što potvrđuje 15 luksuznih prodavnica širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

"Kod nas je kvalitet uvek na prvom mestu, prioritet broj 1, pa su naše košulje i odela prepoznatljivi po kvalitetu širom Balkana. Politika naše firme se svodi na to da nudimo najbolji kvalitet za najpristupačniju cenu", poručuju iz "Barbose".

"Barbosa" je tako postao sinonim za eleganciju i otmenost, ali i luksuz 21. veka.

Odeća modne kuće "Barbosa" predstavlja spoj vrhunskog kvaliteta i neprevaziđenog italijanksog kroja, a posebna pažnja data je detaljima koji zaokružuju modnu priču savremenog muškarca.

“Barbosa“ pored Balkana, kao brend UTIP registrovan je u Ženevi kao i u svim zemljama Evrope, SAD-a i Rusije, što još jednom potvrđuje kvalitet ovog modnog brenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: