Život

Subota, 15.09.2012.

10:44

Konkurs za stipendije naučnicama

Konkurs za dodelu nacionalnih stipendija u iznosu od 5.000 evra namenjen mladim naučnicama otvoren je danas, u okviru programa "Žene u nauci".

Izvor: Beta

Default images

Tri stipendije biće dodeljene ženama istraživačima u oblasti prirodnih nauka koje imaju do 35 godina, trenutno su na doktorskim studijama ili su ih već završile, i imaju za cilj dalje naučno i profesionalno usavršavanje.

Konkurs je otvoren do 15. oktobra, a organizatori su kompanija L'Oreal" i specijalna Agencija UN za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO).

Program pomoći u usavršavanju sprovodi se u više od 60 zemalja širom sveta i osmišljen je kao doprinos ženama koje se bave naučno-istraživačkim radom.

Detaljne informacije o tome kako se prijaviti, uključujući prijavni formular i opšta pravila konkursa, moguće je naći na internet adresi zeneunauci.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: