Ovih 10 sjajnih igara je vredelo odigrati ove godine

Koje ste video igre najviše igrali tokom ove godine?

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

19:33

Default images

Tokom 2014. videli smo mnogo sjajnih igara za sve platforme. Ovo je jedan od mogućih izbora za najzanimljivije. Koji je vaš?

Call of Duty: Advanced Warfare

Ako ni zbog čeg drugog, čisto da imate argumente da i dalje tvrdite kako je Battlefield bolji. Ali šalu na stranu, ovogodišnji COD je najbolji u nekoliko proteklih godina. Donosi zabavnu (iako plitku) priču, ali i zabavniji multiplayer te Kevina Spejsija koji na trenutke podseća na svoju puno opakiju ulogu Frenka Andervuda. Naravno, tu je i gomila futurističkog oružja i opreme, čega se ne bi postideo ni Majkl Bej.

Destiny

Još jedna igra iza koje stoji Activision. Svemirska pucačina nudi puno toga, a kada su u pitanju konzole, uz Call of Duty je najprodavaniji naslov ove godine. Studio Bungie napravio je SF sagu koja se razvija i polaže temelje za vrlo dugotrajnu budućnost.

Far Cry 4

Najnoviji Far Cry nastavlja u dobrom smeru svog prethodnika, a ovaj vas put smešta u vizuelno spektakularno okruženje Himalaja - okruženje koje vas poziva da radite šta god želite dok obavljate misije u sopstvenom ritmu.

Alien: Isolation

Igra koja prati atmosferu i dizajn originalnog fima, pa i računare onog vremena. U horor igri ste u ulozi ćerke Elen Ripli, a uz Aliena se javljaju i drugi neprijatelji. Savršeno za prave fanove.

Football Manager 2015

Fudbalski menadžeri već neko vreme mogu da uživaju u najnovijoj neverovatno detaljnoj simulaciji vođenja tima i kluba. Dok gledate utakmicu koju ste postavili, igrači na terenu izgledaju realističnije, zahvaljujući motion-capture snimanju pravih fudbalera. Novi nastavak još dublje ulazi u sve pore fudbalskog sveta, ali je i puno teži.

Titanfall

Još jedna futuristička pucačina fokusirana je na multiplayer igranje, ali donosi mnogo skakanja po zgradama, ali i upravljanje velikim robotima Titanima. Puno zabave, koja će zadovoljiti povremene igrače, ali i one koji satima uživaju u pucačini.

Povratak Wolfensteina

Wolfenstein: The New Order pita se šta bi bilo da su nacisti pobedili u Drugom svetskom ratu. Ta paralelna vizija sveta 1960-ih pred vas će staviti težak zadatak kroz koji se morate probiti oružjem, ali ovog puta nije bitno samo da držite prst na okidaču. Treba da pripazite na ograničenu količinu municije, a zabavna je opcija što kroz misije možete jurišati s oružjem u svakoj ruci.

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Bilbo Bagins je poslednjim filmom zaključio svoju hobitsku priču, ali ako vam nije dovoljno Međuzemlja, svakako odigrajte Shadow of Mordor u kojem ćete svet istraživati kao izmučeni Talion uz vizuelno zanimljive borbe, koje podsećaju na aktuelne Batman igre. Radnja je smeštena između Hobita i Gospodara prstenova.

FIFA 15 ili PES 2015

I nakon ove godine ostaće dovoljno materijala da do sledećih nastavaka raspravljamo koja je fudbalska simulacija bolja. Ovogodišnji PES je ostvario velik napredak i puno je verniji fudbalskoj igri, ali i FIFA se dostojno meri s Konamijevom igrom, a nudi i puno više. Poput gomile licenciranih igrača i liga te engleske Premier lige sa svim stadionima i grafike koja izgleda fantastično. Naravno, bez srpske reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: