MS: Lumia 635 je bolja kupovina od novog iPhone-a

Daleko od toga da se radi o high-end ponudi, imajući u vidu da je Nokia Lumia 635 jedan od najjeftinijih 4,5-inčnih telefona. To međutim, nije sprečilo Microsoft da ga poredi sa iPhone 6 telefonom, sugerišući da Lumia 635 predstavlja bolju kupovinu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

10:25

Default images

Nokia USA Twitter nalog kojim sada upravlja Microsoft i kome će uskoro biti promenjeno ime, je postavio fotografiju pokazujući Lumia 635 pored "konkurentskog telefona" koji košta 700 dolara, a lako je pogoditi da se radi o novom iPhone-u.

Microsoft poručuje da pored Lumia 635 telefona, možete da kupite još i Nokia Lumia Tag, Nokia Portable Wireless Speaker, prenosivi punjač i još mnogo toga, i opet ćete platiti manje nego za iPhone. Fotografija je postavljena uz pitanje "možete li nam reći šta je bolji posao?".

Izvor: Benchmark.rs/PhoneArena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: