Promene na iPhoneu u 2017. neće obradovati fanove

I dok mnogi fanovi Appleovih proizvoda očekuju da će sledeće godine stići neka velika promena u dizajnu iPhonea kojom će proslaviti 10. rođendan svog telefona, čini se da od toga neće biti ništa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 31.12.2016.

17:00

Promene na iPhoneu u 2017. neće obradovati fanove
Foto: Screenshot

Japanski Mac Otakara saznaje od tajvanskih dobavljača delova da će Apple nastaviti tradiciju i sledeće godine predstaviti iPhone 7S i 7S Plus koji će biti praktično identičan ovogodišnjim modelima.

Mac Otakara ipak navodi nekoliko promena. iPhone 7S bi trebalo da dobije treći model u ponudi kojem će ekran narasti sa 4,7 na 5 inča. Taj i Plus model bi trebalo da dobiju dvostruku kameru koja je sada samo na Plusu. Promena će biti u dizajnu te kamere, koja bi sočiva trebalo da ima vertikalna, a ne horizontalna kao što su na većini telefona.

Navode kako će konačne specifikacije biti poznate u drugom kvartalu koji završava u aprilu. Ali, ove glasine još jednom potvrđuju da će Apple u 2017. izbaciti treći uređaj u ponudi, prenosi Apple Insider

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: