IFA 2015: Acer najavio i Predator 6 gejming smartfon

Pored novih laptopova i tableta iz Predator linije uređaja namenjenih igračjoj populaciji, Acer je na ovogodišnjem IFA sajmu najavio još jedan gejming uređaj - Predator 6 mobilni telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 03.09.2015.

08:39

Default images

Prezentacija uređaja je bila štura, kada su specifikacije i lansiranje uređaja na tržište u pitanju, ali je uokvirena ideja o tome šta se od telefona može očekivati.

Acer Predator 6 smartfon će imati desetojezgarni MediaTek čip (verovatno MTK 6797 Helio X20) i 4GB RAM-a. Dijagonala ekrana nije obelodanjena, ali pogled na ime uređaja ukazuje da će ekran biti u rangu šest inča. Rezolucija ekrana nije objavljena. Acer je istakao da će telefon imati 21MP kameru na poleđini. Kada su gejming funkcije u pitanju, Predator 6 telefon će imati isti sistem sa četiri zvučnika, koji se može videti i na Predator tabletu, tako da možemo očekivati izuzetan zvuk. Dodatno, telefon će imati opciju haptičkog vibriranja, poput gejming kontrolera. Ovo je trenutno sve što se zna o Acer Predator 6 telefonu, a očekuje se da kompanija više detalja objavi u narednom periodu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: