Ovaj telefon košta više od pojedinih automobila

Vertu je poznat po svojim preskupim, low-tech uređajima. Neki modeli ove kompanije koštaju hiljade dolara, a novi Vertu Signature for Bentley telefon dolazi sa cenom od preko 22.000 dolara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 28.06.2015.

20:32

Default images

Ovo je najnoviji telefon koji dolazi iz partnerstva kompanija Vertu i proizvođača luksuznih automobila Bentley. Naravno, ukoliko vozite Bentley, cena ovog telefona vam i ne izgleda prevelika.

Zanimljivo je da ovogodišnja verzija Vertuovog ekstravagantnog dodatka za Bentley nije čak ni smartfon. U pitanju je klasičan mobilni telefon, bez touchscreena, sa alfanumeričkom tastaturom i sa Series 40 softverom. Signature for Bentley je modeliran prema Mulsanne Speed modelu kompanije Bentley. Telefon ima ispoliranu završnicu od nerđajućeg čelika, kao i jastučić od ugljeničnih vlakana koji okružuje zvučnik.

Tehničke specifikacije nisu reprezentativne i uključuju 2-inčni displej od safira, 4GB interne memorije, Wi-Fi i Bluetooth podršku, 1050mAh bateriju (koja omogućava do 300 sati u standby modu). Vertu omogućava kupcima da sami izaberu dizajn telefona, koji će odgovarati dizajnu njihovog automobila. Vertu Signature for Bentley telefon će se u prodaji naći od septembra.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: