Samsung Galaxy A5 – cene i specifikacije

Detalji u vezi sa Samsungovom A linijom već neke vreme se pojavljuju na internetu u vidu glasina, ali najnovije informacije daju nam malo više podataka u vezi sa njegovom cenom i specifikacijama.

Izvor: TechRadar

Utorak, 28.10.2014.

19:18

Default images

A linija pratiće iste smernice kao i Samsung Galaxy Alpha i činiće je tri uređaja – Galaxy A3, A5 i A7.

Ranije glasine tvrdile su da će Galaxy A5 koštati oko 400 dolara, ali nove informacije nagoveštavaju da će ona ipak biti veća.

Novi podaci dolaze sa sajta prodavca iz Kazahstana, i ako im je verovati, A5 će koštati 550 dolara.

Na sajtu se mogu videti i specifikacije koje uključuju 5-inčni Super AMOLED HD displej, 1.2GHz dual core procesor, 13MP kameru i microSD slot.

Ovo se slaže sa ranijim nagađanjima koja su takođe ukazivala i na 16GB interne memorije i 2.330mAh bateriju.

Galaxy A linija predstavlja pokušaj korejskog proizvođača da proširi izbor uređaja sačinjenih od različitih materijala, posebno metala koji je pristuan na HTC-ovom One M8 uređaju i iPhoneu 6.

Svaki od novih Samsungovih uređaja posedovaće metalno kućište iz jednog dela, kao i 64-bitni procesor, Android Lollipop i čitač otiska prstiju.

Samsung nije potvrdio nijednu od ovih glasina, ali s obzirom na preciznost informacija, verovatno ćemo uskoro biti u prilici da vidimo i zvanično predstavljanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: