FIFA 15: Mesi je najbolji, a najbrži igrač je...

EA Sports je u poslednje vreme otkrio dosta detalja vezanih za predstojeću simulaciju fudbala, uključujući i nedavno objavljeni demo u kome možete i isprobati igru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

21:20

Default images

Pa je tako prvo objavljeno da će najbolje rangirani igrač u ovoj verziji Fife biti Leo Mesi, reprezentativac Argentine i igrač Barselone.

Na screenshot-u možete videti i njegove karakteristike u ovoj igri. Na drugom mestu se nalazi Kristijano Ronaldo, a spisak svih najboljih 50 igrača možete pogledati ovde.
Danas je objavljena još jedna značajna stvar vezana za Fifu 15, a to je spisak najbržih igrača. Najbrži igrač je malo poznati Matis Boli, koji je u ovom trenutku ugovorom vezan za nemački klub Fortuna iz Dizeldorfa.

Igrač je rođen u Oslu a karijeru je počeo u Lilestremu, dok u ovom trenutku pokušava da se izbori za nacionalnu selekciju Obale Slonovače. Na drugom mestu se nalazi Teo Volkot iz Arsenala a kompletnu listu možete pogledati ovde.

Izvor: Bechmark.rs/Softpedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: