Uz srpske olimpijce u svakom trenutku

Aplikacija za praćenje vesti i rezultata olimpijaca Srbije u Sočiju.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.02.2014.

15:28

Default images

Zahvaljujući aplikaciji "Olimpijski tim Srbije" ("Olympic Team of Serbia"), koju je specijalno za Igre u Sočiju kreirala kompanija Atos u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, možete da pratite naše olimpijce na svom putu do uspeha. Pomoću vašeg "pametnog" telefona, u svakom trenutku možete da budete uz tim Srbije i imate uvid u njihove rezultate!

Srbiju u Sočiju predstavlja 8 sportista koji se takmiče u ukupno 5 sportskih disciplina. Korišćenjem ove aplikacije, kroz kategorije "Vesti", "Tim", "Raspored", "Rezultati" i "Borilišta", možete da dobijete sve informacije u vezi sa timom Srbije i to u realnom vremenu. Svi sportski rezultati su u formi vesti koje se redovno osvežavaju, uz postojanje opcije za "šerovanje" na društvenim mrežama i ostalim sistemima za prenos podataka i informacija. Aplikacija je od koristi i građanima koji za naš nacionalni tim navijaju u Sočiju, pošto im pomaže da se lakše i jednostavnije snađu.

- Sva dešavanja s Olimpijskih igara možete da pratite na našem specijalu SOČI 2014 --

Do narednih Olimpijskih igara (Rio 2016) aplikacija će biti proširena multimedijalnim sadržajem, opcijom pregleda borilišta iz satelitskog ugla putem GoogleMaps-a.

Preuzimanje aplikacije je besplatno, a dostupna je za Android, iOS i Windows platforme.

Linkovi za preuzimanje:
- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oks.atos&hl=en
- http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/olympic-team-of-serbia/f868aaff-74dd-4922-a1ec-121d5c530886

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: