Far Cry 6, R6 Quarantine, The Division Heartland i Prince of Persia izlaze u 2022. godine

Već smo uveliko zašli u mesec maj, a Ubisoft još uvek nije doneo nijedan naslov sa liste onih koje trenutno razvija. To ne znači da je uzeta pauza, piše play.co.rs - već da će raspored u drugoj polovini godine biti poprilično gust.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 13.05.2021.

11:30

Far Cry 6, R6 Quarantine, The Division Heartland i Prince of Persia izlaze u 2022. godine
Foto: Lauren Elisabeth / Shutterstock.com

Finansijski izveštaj francuske kompanije doneo je dosta novih detalja, poput dodatnog odlaganja za Skull and Bones i fokusiranja na f2p naslove. Takođe, saznali smo kada Ubisoft otprilike planira da objavi neke od ranije najavljenih igara.

Navedeno je da će blokbaster Far Cry 6 izaći pre kraja tekuće fiskalne godine, odnosno do aprila 2022. Zajedno sa novom igrom u Far Cry serijalu, u istom periodu će izaći Rainbow Six Quarantine, nedavno najavljeni The Division Heartland, Prince of Persia i Roller Champions.

To je čak 6 igara, ali naravno postoji mogućnost da će neka od njih biti odložena u međuvremenu, ako se pojave neki problemi u razvoju tokom narednih meseci, navodi play.co.rs. Fanove verovatno najviše raduje to što će Far Cry 6 izaći uskoro, a dobro je čuti da će Rainbow Six spin-off nakon dugog razvoja konačno ugledati svetlost dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: