Mass Effect Andromeda će imati mikrotransakcije

Izgleda da nijedna velika igra više ne može da ostane pošteđena nekog vida naplaćivanja sitnica pored kupovine same igre, sezonske propusnice i DLC ekspanzija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2016.

21:15

Mass Effect Andromeda će imati mikrotransakcije
Foto: YouTube Screenshot

Novi Mass Effect će tako biti još jedna igra koja će pored standardne AAA cene od 60 evra imati i mikrotransakcije u okviru multiplayer dela.Poput Mass Effect 3, Andromeda će imati pakete virtuelnih kartica koje će funkcionisati na isti način. Ovi paketi će uvek imati nasumično odabran sadržaj, ali će i pojedinačne kartice biti dostupne za igrače koji ne žele da se oslanjaju na sreću.

Bioware je izjavio da igranje multiplayera neće biti obavezno kao što je bilo u Mass Effect 3 gde ste na taj način pojačavali snagu flote u kampanji i uticali na finalne okršaje, mada će se virtuelna valuta koju budete osvajali prenositi na ostale modove igre. Takođe, mikro naplate će biti opcione i navode da će sve moći da se dobije i otključa samo igranjem.

Koliko će Bioware održati svoju reč videćemo u martu kada igra izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: