Tehnopolis

Četvrtak, 10.03.2016.

16:25

Dobrodošli u Battlerite – PvP arenu punu adrenalina

Da li se sećate Bloodline Champions, PvP arene koja datira iz 2011. godine? “Skillshot based” stilizovana igra čiji su tvorci ekipa iz Stunlock Studios i koja je akumulirala veliku popularnost tokom godina.

Izvor: klanrur.rs

Dobrodošli u Battlerite – PvP arenu punu adrenalina
Foto: Screenshot

Ukoliko vam se to svidelo, spremite se za novu arenu koja nam stiže upravo iz navedenog studia i koja predstavlja, u pravom smislu, naslednika popularne mobe – Battlerite.

Napravljena ekskluzivno za PC, Battlerite, poput svog prethodnika, izbacuje klasične MOBA I RPG elemente poput farmovanja, kupovanje item-a… fokusirajući se isključivo na intezivnu, timsku borbu. Cilj su kratki i akcijom napakovani PvP mečevi koji oslikavaju, u pravom smislu, gladijatorske borbe.
Battlerite ide stopama svog prethodnika budući da, prema rečima Stunlock-a, predstavlja novo poglavlje Bloodline Champions-a. Čak se i četiri poznata lica iz BLC-a ponovo poljavljuju, doduše modifikovani – Shifu (The Spear), Croak (The Ranid Assassin), Freya (The Eye of the Storm) i Ashka (The Molten Fury).

Konkretni detalji još uvek nisu poznati ali je opširnije prikazivanje igre zakazano za ovogodišnji GDC koji se održava između 14. I 18. marta. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: