Upoznajte Lolitu Riči, najmlađu živu Barbiku na svetu

Šesnaestogodišnja Lolita Riči iz Ukrajine je najmlađa živa Barbika na svetu, koja tvrdi da je njen izgled najsličniji izgledu prave Barbi.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

16:23

Default images

Lolita, rodom iz Kijeva, može da se pohvali identičnom građom tela kao ova slavna lutka, ali ni izgled lica ne zaostaje za pravom Barbi.

Pored već dve žive Barbike, Valerije Lukijanove i Aline Kovalevske, Lolita tvrdi da je njen izgled potpuno prirodan i da nije izvršila nijednu plastičnu operaciju.

"Ljudi su mi prilazili i govorili mi da su ljubomorni na moj savršen izgled. Drugovi u školi su zaljubljeni u mene, ali oni nisu po mom ukusu“, rekla je Lolita.
Lolita je pre samo godinu dana odlučila da svoj izgled prilagodi izgledu Barbike, da bi nakon toga pridobila mnogo obožavalaca na društvenim mrežama.

"Počela sam da se oblačim kao Barbi, jer sam želela da izgledam besprekorno. Smatram da bi svaka žena trebalo da vodi računa o sebi. Želela sam da budem uzor sama sebi“, rekla je Lolita.
"Moj prirodni izgled lutke omogućio mi je da izgledam ovako samo nadograđujući ga šminkom i garderobom. Imam prirodne velike grudi i odličnu liniju, a jedem šta god mi padne na pamet", rekla je najmlađa živa Barbika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: