Subota, 17.01.2015.

21:24

Bez incidenata, trijumf Partizana

Vaterpolisti Partizana savladali su u Beogradu ekipu Galatasaraja sa 10:7 (1:0, 2:4, 3:3, 4:0), u zaostaloj utakmici 1. kola B grupe Lige šampiona.

Izvor: ÐN

Default images
Starsportophoto

Mladi tim ’crno-belih’ ostvario je podvig, obradovao navijače i prvom pobedom iz tri meča uvećao šanse za plasman u narednu rundu takmičenja, dok su gosti iz Istanbula pretrpeli treći poraz zaredom.

Dugo su izabranici Vladimira Vujasinovića tražili ključ uspeha, Galatasaraj je većim delom susreta imao inicijativu i vođstvo, a konačno je položio oružje u poslednjoj četvrtini koju domaći odigrali sjajno.

Sve je rešeno kada je Dušan Mandić iz peterca doneo vođstvo domaćinu od 9:7 tri i po minuta pre kraja, da bi tačku na trijumf stavio Gavril Subotić. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je upravo Mandić sa četiri gola, dok se kod gostiju iskusni Janović postigao tri.

Susret je odigran u pravoj sportskoj atmosferi, bez ijednog incidenta na ispunjenim tribinama bazena u Sportskom centru Banjica.

Meču je prisustvovao i srpski ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Ova utakmica trebalo je da bude odigrana u Beogradu 29. novembra prošle godine, ali je odložena iz bezbednosnih razloga nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči košarkaške utakmice Evrolige između Galatasaraja i crveno-belih u Istanbulu.

U narednoj utakmici Lige šampiona Partizan dočekuje krajem meseca ekipu riječkog Primorja.

Partizan: Rističević, Žilen 1, Mandić 4, Vico, Subotić 2, Repanović, Gogov, Jakšić 1, Manojlović, Radojević 1, Stojanović 1, Asanović, Brakočević.
Galatasaraj: Gezek, Simšek 1, Janović 3, Čolak, Kljajević, Gulenc, Nikić 1, Pasković, Vukčević 1, Korolija, Destiči, Aksentijević 1, Šćepanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: