LE: Asteras – Partizan (21:05h)

Fudbaleri Partizana gostuju od 21.05h grčkom Asterasu, u okviru drugog kola Lige Evrope.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.10.2014.

09:04

Default images

U grupi C sve četiri ekipe imaju po jedan bod, nakon remija u Beogradu i Istanbulu.

Partizan je pre nedelju dana odigrao odličan mečprotiv Totenhema (0:0), ali odličan meč odigrao je i Asteras i to protiv Bešiktaša u gostima (1:1).

Ekipa Staikosa Vergetisa nije najbolje počela sezonu, ali je nakon tog remija u Istanbulu vezala dve pobede u ligi i jednu u Kupu, pa u dobrom raspoloženju dočekuje crno-bele.

I Partizan je u odličnoj formi, ima sve pobede u domaćem šampionatu i još uvek je neporažen ove sezone. Trener srpskog vicešampiona Marko Nikolić najavio je da će njegov tim pokušati da se ’potuče’ i odigra ratnički u Grčkoj.

"Igru formiraju na strancima, uglavnom Argentincima, imaju kvalitet i uzuzetno su agresivni. Mi smo u dobrom ritmu, nećemo da se zadovoljavamo malim stvarima, iz skromnosti i u miru idemo u Grčku da igramo dobar fudbal i ostvarimo povoljan rezultat. Nikad kao do sada moramo da dobijamo ničije lopte, Asteras "ratuje" svih 90 minuta i čeka svoju šansu. Pokušaćemo da se "potučemo" sa njima na terenu. Ako ne verujemo u velike ciljeve, ne možemo ni da ih ostvarimo", poručio je Nikolić.

Nikolić u Grčku nije poveo Nikolu Drinčića koga muči povreda leđa, dok je Petar Škuletić suspendovan.

Na put su krenuli sledeći igrači:

Golmani: Lukač, Živković i Kljajić.
Odbrana: Vulićević, Volkov, Petrović Nemanja, Stanković, Ćirković, Branko Ilić.
Vezni red: Saša Ilić, Grbić, Živković Andrija, Pantić, Ninković, Marković, Luka, Marinković.
Napad: Lazović, Fofana, Kojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: