Nikolić: Ime Donjeg Srema zavarava

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da će njegovi fudbaleri morati da budu dovoljno motivisani ako žele da pobede Donji Srem u trećem kolu Superlige

Izvor: MN

Subota, 23.08.2014.

12:09

Default images

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova na stadionu u Humskoj.

"Čeka nas veoma teška utakmica, a posebno takve posle evropskih znaju da predstavljaju problem za Partizan. Motivaciju moramo da dovedemo na optimalan nivo i nastavimo pobednički niz u prvenstvu", rekao je Nikolić.

Nikolić zbog suspenzije neće biti na klupi Partizana, a umesto njega ekipu će voditi pomoćni trener Zvonko Varga.

"Crno-beli“ će protiv Donjeg Srema igrati u izmenjenom sastavu, s obzirom na to da su Vladimir Volkov i Nikola Drinčić povređeni, dok se u formu vraćaju Andrija Živković i Danilo Pantić.

"Tim se mora sastaviti. Biće to dovoljno dobar tim da dobije utakmicu, ali biće dosta prinudnih promena. Na svu sreću imamo veliki broj igrača u rotaciji", naveo je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Partizan pobedom želi da se spremi i održi dobru atmosferu pred revanš susret sa Nefčijem u Bakuu, u baražu za Ligu Evropa.

"Imali smo težak raspored na početku i iz prve dve utakmice smo izašli kao pobednici. Ime Donjeg Srema zavarava već duži niz godina, to je poletan i organizovan tim, koji ima kvalitet", istakao je trener Partizana.

Nikolić je dodao da je netačna informacija da je Nikola Drinčić potpisao ugovor sa Makabi Haifom, kao i da će se videti kako će se razvijati situacija do kraja prelaznog roka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: