Rakočević udomljava dve porodice

Proslavjeni srpski košarkaš Igor Rakočević aktivno je uključen u akciju pomoći svom narodu zbog poplava.

Izvor:

Nedelja, 18.05.2014.

12:22

Default images

Posle materijalne pomoći, nekadašnji kapiten Crvene zvezde odlučio je da u svoj dom primi dve ugrožene porodice.

"Akcija pomoći se nastavlja! Imam mesta za 2 porodice da ih smestim kod sebe, upravo krecem po jednu u Obrenovac. Svi koji imaju uslova neka prihvate nekoga!!!", napisao je Igor na svom tviter profilu.

B92 je u subotu apelovao na sve sportiste i sportske radnike da pomognu koliko mogu svim ljudima koji su ugroženi u poplavama i kojima je pomoć preko potrebna.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zahvalio se svim sportistima na pomoći, ali je istakao da je ona i dalje preko potrebna.

Više o tome kako vi možete da pomognete ugroženima pročitajte u posebnoj vesti.

U međuvremenu, akciji su se priključile i košarkaške legende, ali i sportisti van granica Srbije, a među njima se izdvaja legendarni nemački rukometaš Štefan Krečmar, koji je na svojim profilima na društvenim mrežama apelovao za pomoć ugroženima u poplavama.

Isto su učinili i fudbaleri Mančester Sitija Edin Džeko i Stevan Jovetić, kao i bivši košarkaš Partizana Jan Veseli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: