Novak: Treninzi će se isplatiti

Novak Đoković izjavio je posle pobede nad Istominom u prvom kolu turnira u Dubaiju da očekuje da će mu se isplatiti vredan rad na treninzima.

Izvor: SO

Utorak, 25.02.2014.

19:38

Default images

"Nije bilo lako kao što bi se možda moglo zaključiti po rezultatu. Morao sam dobro da se potrudim da bih osvojio svoje gemove. Servis mi je dobro funkcionisao u drugom setu, što mi je pomoglo da osvojim više lakih poena. Ipak, nisam igrao četiri-pet nedelja i to se videlo na terenu“.

"Mnogo sam trenirao, dosta sam vremena provodio na terenu pokušavajući da unapredim igru i da uđem u pravu formu. Pre ili kasnije, sve će doći na svoje mesto“, rekao je Đoković, koji je u pohodu na petu titulu u Dubaiju, kojom bi postavio rekord.

Do sada u karijeri Novak u Dubaiju ima skor 29-3, uključujući i trijumf nad Istominom.

"Atmosfera je sjajna, uživao sam. Ovo je divan stadion, a ja sam na njemu imao mnogo uspeha i zato se uvek radujem povratku“.

Ukoliko se Đoković plasira u polufinale, doći će do 550. pobede na ATP turnirima.

Sa Robetom Bautista-Ahutom, protivnikom u drugom kolu, Đoković se sastao jednom, baš u Dubaiju prošle godine, i slavio je sa 6:1, 7:6 (7-4). Španac ima 25 godina, visok je 183 cm i trenutno je 51. na ATP listi, što je za tri mesta niže od njegovog najboljeg plasmana u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: