LŠ: Partizan ponovo nosilac?

Fudbaleri Partizana mogli bi da budu nosioci u četvrtoj, plejof rundi kvalifikacija za učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvor: B92, zurnal.rs

Petak, 29.07.2011.

09:26

Default images

‘Crno-beli’ su ostvarili solidan rezultat u prvom meču trećeg kola protiv Genka, a na ruku im ide rasplet ostalih mečeva ove runde.

Ukoliko eliminiše Genk, srpski šampion bi mogao da bude u grupi povlašćenih timova, jer su posle poraza od Malmea (1:0) i Plzena (1:0) kod kuće, Rendžers i Rozenborg pred eliminacijom.

Pod uslovom da najbolji timovi Škotske i Norveške završe takmičenje, a ‘crno-beli’ prođu dalje, preselili bi se među nosioce.

U tom slučaju za protivnike ne bi mogli da dobiju Kopenhagen, Makabi iz Tel Aviva, BATE Borisov i Dinamo Zagreb, pa bi im poslednja prepreka do elitnog kupa bili Visla, Viktorija Plzen, Malme, Šturm ili APOEL, ako prema očekivanju opravdaju uloge favorita.

Međutim, Partizan prvo mora da u sredu na stadinu u Humskoj nadoknadi deficit od 2:1 iz Belgije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: