Srbija–Grčka na stadionu Partizana

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Grčke u prijateljskom meču na stadionu Partizana 11. avgusta.

Izvor: MT

Četvrtak, 01.07.2010.

18:25

Default images

Meč počinje u 20:30h i to će biti priprema za start kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo 2012. godine koje će biti održano u Ukrajini i Poljskoj.

Srbija će se u kvalifikacijama za EP takmičiti u Grupi C, prvi meč ’Orlove’ očekuje 3. septembra na Farskim Ostrvima, a četiri dana kasnije Slovenija dolazi u Beograd.

Srbija je prethodni meč na stadionu u Humskoj igrala pred početak Svetskog Prvenstva, početkom juna sa selekcijom Kameruna i tada je pobedila sa 4:3.

Takođe, na sastanku Odbora za hitna pitanja FSS formirana je specijalna komisija koja će izvšiti inspekciju stadiona „Čika Dača“ u Kragujevcu.

Kako se navodi, želja je da izabranici Ratomira Dujkovića u bitnoj kvalifikacionoj utakmici za EP, 3. septembra, dočekaju selekciju Hrvatske baš u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: