Đorić i Kosanović: "Antić je kriv!"

Dvojica bivših članova Stručnog odbora FSS Milovan Đorić i Milorad Kosanović oštro su kritikovali selektora Radomira Antića.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Sreda, 30.06.2010.

14:51

Default images

"Neuspeh nije uspeh, nikada to ni ne može da bude. Smešne su priče onih koji od ovakvog rezultata prave alibi i tvrde kako moramo da budemo srećni zbog odlaska na Svetsko prvenstvo. Jedno je to što priča selektor Antić, ali moramo da uradimo mnogo ozbiljniju i dublju analizu.

"Moraju i drugi da kažu šta misle o svemu, naročito stručni odbor. Eliminisani smo u utakmici u kojoj nas je i remi vodio dalje. To je neuspeh," rekao je za Press Milovan Đorić i optužio Antića za to da nije prihvatio krivicu za svoje greške, "Selektor nije priznao nijednu grešku. Bukvalno nijednu! Dosta više priče „trla baba lan", moramo da pričamo o potezima koji nisu bili dobri i da neko preuzme odgovornost. Dosta je bilo izgovora. Mene su pljuvali svi živi kad sam bio selektor, pa nijednom nisam pričao o tome kakve je golove primio Aleksandar Kocić protiv Slovenije, a zbog kojih se nismo kvalifikovali na Evropsko prvenstvo. Kada nema rezultata, onda je to selektorova odgovornost i tačka".

Opširnije na našem specijalu "JAR 2010".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: