Hrvatska savladala Vels u Osijeku

Fudbaleri Hrvatske pobedili su reprezentaciju Velsa sa 2:0 u prijateljskom meču odigranom u Gradskom vrtu u Osijeku.

Izvor: MT

Nedelja, 23.05.2010.

23:22

Default images

Meč je odigran pred oko 13.000 gledalaca, a strelci za Hrvatsku u meču sa praktično drugom ekipom Velsa bili su Rakitić u 45. i Gabrić u 81. minutu.

Izabranici Slavena Bilića su prikazali slabu igru pošto su za 90 minuta uspeli da upute samo tri udarca u okvir gola gostiju. Vels je na gostovanju Hrvatskoj bio bez nekoliko najvažnijih igrača.

Nakon početne incijative domaćina, gosti su u 24. minutu pogodili mrežu, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. U finišu prvog poluvremena Ivan Rakitić je doveo Hrvatsku u vođstvo udarcem sa oko 20 metara.



U nastavku su oba selektora u igru uveli igrače sa klupe, ali većeg efekta nije bilo sve do 81. minuta kada je Luka Modrić odlično asistirao Dragu Gabriću koji je postavio konačnih 2:0 za Hrvatsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: