Esijen propušta ostatak sezone

Fudbaler Čelsija Mikael Esijen najverovatnije će propustiti ostatak sezone u kojem će se londonski klub boriti na dva fronta - u Premije ligi i FA Kupu.

Izvor: JT

Utorak, 20.04.2010.

22:15

Default images

Esijen se na terenu u dresu Čelsnija nije našao od decembra, kada je na utakmici protiv Apoela iz Nikozije u okviru Lige Šampiona pokidao ligamente kolena. 27-godišnji reprezentativac Gane je potom ponovo povredio koleno u januaru kada je igrao za svoj nacionalni tim na Afričkom Kupu nacija u Angoli.

Prvi pregledi u januaru su pokazali da bi Esijen trebalo da pauzira šest nedelja, a očekivalo se da bi mogao da se vrati u tim Čelsija sredinom marta, protiv milanskog Intera u osmini finala Lige šampiona. Međutim, Esijenovi problemi sa povredom su se tada nastavili jer je koleno počelo da mu otiče zbog čega je morao na operaciju.

Iako se najverovatnije neće naći u timu Čelsija do kraja sezone Esijen bi trebalo da bude spreman do Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, gde će Gana u okviru grupe D igrati sa Nemačkom, Srbijom i Australijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: