NLS: Pobede Pantersa i Autlouza

Mečevima Pančevo Panters – Čačak Ejndžel Voriors i Kraljevo Rojal Krauns – Požarevac Autlouz počela je Nacionalna liga Srbije u američkom fudbalu.

Izvor: MT

Ponedeljak, 29.03.2010.

11:01

Default images

U uzbudljivom meču Pantersi su došli do pobede nad Ejndžel Voriorsima od 44:39 (0:21, 14:6, 8:6, 22:6) u poslednjim sekundama, tačdaunom kapitena Ivana Kosanovića. Na Atletskom stadionu u Kraljevu, gosti iz Požarevca su slavili rezultatom 32:26 (6:6, 6:12, 0:8, 14:0).

Čačani su dobro počeli meč u Pančevu i ubrzo su imali prednost od tri tačdauna. Domaća ekipa postepeno se vraćala u meč a odlučujući momenat dogodio se samo tri sekunde pre kraja meča, kada je kapiten Pantersa Ivan Kosanović uleteo u end zonu sa dva jarda.

Pravi triler! Gubili smo ceo meč i na kraju pobedili. Momci iz Čačka su se odlično pokazali. Ipak, na kraju smo uspeli da se nekako dokopamo lopte i iskoristili smo šansu“, rekao je Kosanović posle meča.

Linijaš Čačana Marko Nikolić bio je razočaran posle poraza.

Igrali smo odlično, postigli smo brdo poena, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno. Jednostavno, nema pomoći kada ti sreća okrene leđa“, rekao je Nikolić.

Utakmica Beograd Blu Dragons – Klek Najts odložena je za april zbog učešća beogradske ekipe u Evropskoj ligi američkog fudbala (EFL).

Aktuelni prvak, Kragujevac Vajld Bours, slobodan je u prvom kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: