Mir: "Nigde bez pištolja i noža"

Bivši prvak UFC-a (ultimejt-fajt šampionat) Frank Mir (30) kaže da je miroljubiv čovek, ali da nigde ne ide bez oružja.

Izvor: B92, index.hr

Četvrtak, 25.03.2010.

17:34

Default images

"Ja sam jedan od najopasnijih ljudi na svetu. Imam 120 kilograma mišića, treniram borilačke sportove od četvrte godine. Nigde ne idem bez pištolja i noža, ali to činim samo iz razloga vlastite sigurnosti. Dobar sam čovek i uvek pokušavam da svoju snagu i sposobnost iskoristim u dobre svrhe i da zaštitim ljude oko sebe“, izjavio je Amerikanac, vlasnik crnog pojasa u brazilskom džiju-džicu.

Veliki Mirov suparnik je trenutni svetski šampion Brok Lesnar, sa kojim je Mir imao dve borbe, a skor je 1-1. O njemu 185cm visoki borac nema lepo mišljenje.

"Poštujem Lesnara kao borca, ali ga ne poštujem kao osobu pre i posle svake borbe. Tu osobu ne volim. On maltretira ljude, nezgodan je. Koliko sam samo priča čuo o njemu i njegovom načinu ophođenja s novinarima ili drugim ljudima. Osam godina sam bio izbacivač i nikada nisam poslao kući nekoga tako da ne može da hoda i da sutra ne može da dođe da mi se izvini zbog načina na koji se ponašao".

Mir svoju ličnost vidi sasvim drugačijom od Lesnarove.

" Kada bih video kako čovek preko puta ulice tuče svoju ženu, pokušao bih da joj pomognem. Mislim da je to razlog zbog kojeg borilački sportovi i postoje, tako da snažni štite slabe. Lesnar nije takav, to je divljak koji živi u planinama i maltretira ljude".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: