Održan snoubord spektakl u NS

U Novom sadu 19.03 .održan je Burn rail show. Iako su vremenski uslovi bili izuzetno nepovoljni takmičenje je bilo veoma uspešno.

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 22.03.2010.

13:27

Default images

Preko 2.000 ljudi godine došlo je da vidi iskusne rail vozače koji su, samo zbog njih, došli iz Norveške, Holandije, Austrije, Hrvatske, Slovenije. Sve ih je dočekao naš border Žolt Takač iz Novog Sada. Ovo je bila ozbiljna promocija snowboardinga u Novom Sadu, a vozači su tek su sad pokazali koji arsenal trikova kriju i da je prošla godina bila samo zagrejavanje.

Učestvovali su: Fredrik Evensen iz Norveške, Pim Stigter iz Holandije, Rudi Janda iz Austrije, Toni Jelenić Vid Barić iz Hrvatske, Nejc Ferjan iz Slovenije i Žolt Takač iz Srbije.

Iako je u Novom Sadu bilo 18 stepeni, a organizatori na mukama da održe sneg u stanju pogodnom za vožnju, svi vozači su tražili da se show produži makar za još sat vremena.

Svi su bili oduševljeni dolaskom u Srbiju, a najveći utisak na njih je ostavio gelender i srpska gostoprimljivost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: