Vređanje Čovića i hitan sastanak

Vređanje Nebojše Čovića i članova njegove porodice tokom finala u Nišu, bilo je tema sastanka održanog u ponedeljak u 'Kući košarke', prenosi Sportski žurnal.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 23.02.2010.

13:34

Default images

Tokom finalne utakmice kupa u Nišu, vrlo ružno skandiranje pristalica Partizana prestalo je tek kada je intervenisao trener crno-belih Duško Vujošević.

Sportski dnevnik saznaje da je prvi čovek FMP-a odmah posle utakmice pokušao da dođe do zvaničnih lica utakmice i sazna zašto utakmica nije prekinuta, a deo tribina ispražnjen, zbog uvredljivog skandiranja.

U tome nije uspeo pošto ga obezbeđenje nije pustilo ka njihovim svlačionicama.

Zato je u ponedeljak održan sastanak kome su pored Čovića prisustvovali Dragan Kapičić, Zoran Gavrilović, Branko Jovanović i sudija Ilija Belošević, dok su Milivoje Jovčić i Dragan Nešković bili sprečeni da dođu u Sazonovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: