Udineze eliminisao Milan iz Kupa

Pobedom na gostovanju Milanu na stadionu „San Siro“ rezultatom 1:0 Udineze je izborio plasman u polufinale Kupa Italije.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2010.

23:33

Default images

Udineze je tako priredio veliko iznenađenje, a jedini gol na utakmici postigao je Gokan Inler u 56. minutu meča. Iako je Udineze pobedio minimalnom razlikom uz sve ono prikazano na terenu trijumf u Milanu je mogao da bude značajno ubedljiviji. Ekipa Udinezea će se u borbi za finale Kupa Italije sastati sa Romom, koja je slavila protiv Katanije sa 1:0.

Pored Rome i Udinezea plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu Italije izborila je i Fjorentina, pobedom nad Lacijom rezultatom 3:2, dok će poslednji polufinalista biti poznat u četvrtak, kada se sastaju Inter i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: