EP: Rusija - Srbija (18.15h)

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaće se u četvrtak sa nacionalnim timom Rusije, u četvrtfinalu EP u Poljskoj.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.09.2009.

00:27

Default images

Srbija je u poslednjem meču druge faze savladala Litvaniju 89:79 i izborila treće mesto u grupi F. U ostalim mečevima četvrtfinala Francuska igra sa Španijom, Grčka sa Turskom, a Slovenija sa Hrvatskom. Meč Srbija – Rusija igra se od 18.15 u Katovicama, posle toga na programu je duel Francuza i Španaca, a preostali mečevi na programu su u petak.

Najbolji igrač Srbije u pobedi nad Litvancima Miloš Teodosić rekao je da je ekipa loše počela, ali dobro završila meč, dok je selektor Dušan Ivković ocenio da su asistencije presudile u našu korist.

Nakon poraza od Srbije ostavku na mesto selektora Litvanije dao je Ramunas Batautas.

u ostalim duelima igranim u sredu Španija je lako savladala domaćina Poljsku i tako obezbedila plasman u četvrtfinale, dok je u borbi za prvo mesto u F grupi u neizvesnoj završnici Slovenija pobedila Tursku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: